Visage Krem Televizyon Prizi F Konnektörlü Çerçevesiz

0,00
Marka : GÜNSAN
İndirim Oranı : %65 İndirim
Fiyat : ₺180,24(KDV Dahil)
İndirimli : ₺63,08(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 296
₺7,71 'den başlayan taksitlerle

ADET

Artır Azalt

Günsan Krem TV Priz Sonlu F Konnektörlü 

Günsan Visage Krem Uydu Sat Prizi, TV ve radyo yayınlarını izlemek veya dinlemek için gereken uydu, karasal yayın ve radyo çıkışlarını sağlar. Bu sayede, TV ve radyo alıcılarınızı kolayca bağlayabilir ve yayınları kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Marka olarak Günsan'ın kalitesinden emin olabilirsiniz. Visage serisinin bir parçası olan bu ürün, modern ve şık tasarımıyla dikkat çeker. Krem rengi, çevresindeki dekorasyona uyum sağlarken, çerçevesiz olarak satıldığı için istediğiniz çerçeve ile kombinleyebilirsiniz.

Günsan Visage Krem Uydu Sat Prizi, evinizde veya iş yerinizde TV ve radyo yayınlarını sorunsuz bir şekilde almanızı sağlar. Kaliteli malzeme ve şık tasarımıyla mekanınıza değer katarak elektronik ihtiyaçlarınızı karşılar.

 

Marka Günsan
Model Televizyon Prizi F Konnektörlü 
Kasa Rengi Krem
NOT Ürüne çerçeve dahil değildir çerçeve ayrı satılmaktadır

                 

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

Etiketler
Visage, Visage Krem, Visage Krem Televizyon, Visage Krem Televizyon Prizi, Visage Krem Televizyon Prizi F, Visage Krem Televizyon Prizi F Konnektörlü, Visage Krem Televizyon Prizi F Konnektörlü Çerçevesiz, Visage Krem Televizyon Prizi F Çerçevesiz, Visage Krem Televizyon Prizi Konnektörlü, Visage Krem Televizyon Prizi Konnektörlü Çerçevesiz, Visage Krem Televizyon Prizi Çerçevesiz, Visage Krem Televizyon F, Visage Krem Televizyon F Konnektörlü, Visage Krem Televizyon F Konnektörlü Çerçevesiz, Visage Krem Televizyon F Çerçevesiz, Visage Krem Televizyon Konnektörlü, Visage Krem Televizyon Konnektörlü Çerçevesiz, Visage Krem Televizyon Çerçevesiz, Visage Krem Prizi, Visage Krem Prizi F, Visage Krem Prizi F Konnektörlü, Visage Krem Prizi F Konnektörlü Çerçevesiz, Visage Krem Prizi F Çerçevesiz, Visage Krem Prizi Konnektörlü, Visage Krem Prizi Konnektörlü Çerçevesiz, Visage Krem Prizi Çerçevesiz, Visage Krem F, Visage Krem F Konnektörlü, Visage Krem F Konnektörlü Çerçevesiz, Visage Krem F Çerçevesiz, Visage Krem Konnektörlü, Visage Krem Konnektörlü Çerçevesiz, Visage Krem Çerçevesiz, Visage Televizyon, Visage Televizyon Prizi, Visage Televizyon Prizi F, Visage Televizyon Prizi F Konnektörlü, Visage Televizyon Prizi F Konnektörlü Çerçevesiz, Visage Televizyon Prizi F Çerçevesiz, Visage Televizyon Prizi Konnektörlü, Visage Televizyon Prizi Konnektörlü Çerçevesiz, Visage Televizyon Prizi Çerçevesiz, Visage Televizyon F, Visage Televizyon F Konnektörlü, Visage Televizyon F Konnektörlü Çerçevesiz, Visage Televizyon F Çerçevesiz, Visage Televizyon Konnektörlü, Visage Televizyon Konnektörlü Çerçevesiz, Visage Televizyon Çerçevesiz, Visage Prizi,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı