Dekoratif Meyvelik Papatya Gold

Marka : Diger
Fiyat : ₺312,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 14
₺38,13 'den başlayan taksitlerle

ADET

Artır Azalt

Dekoratif Meyvelik Papatya Gold 

Meyvelik Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler.

Meyvelik seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken konulardan biri de ürünün malzeme yapısıdır. Ahşap, seramik, cam, porselen, mermer ve çelik gibi farklı malzemeler kullanılarak üretilen ürün dekorasyon olarak zevkinizi yansıtabilir. İhtiyacınıza uygun olarak ürünü bu malzemeler arasından seçebilir, mutfağınızda kullanabilirsiniz.

Tabak yapımında da kullanılan bu materyaller baskı olarak farklı desenlerde üretilir. Bu desenler sayesinde mutfağınıza farklı hava katabilirsiniz. Çiçeklerle renklendirilmiş meyvelik modellerini tercih edebilirsiniz. Tasarım özellikleri değişim gösteren bu ürün tek kattan ulaşabileceği gibi çok katlı olarak da satışa sunulur.

İhtiyacınız olan ölçüde ürünü tercih edebilir, kullanılan alanın büyüklüğüne göre seçimlerinizi yapabilirsiniz. Bu ürünü farklı ürünleri sergilemek için de kullanabilirsiniz. Şeker, çikolata gibi bazı besin gruplarını bu üründe sergileyebilir ve misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

Ürün seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri de meyvelerin yerleştireceği alan olur.

Gold meyvelik seçenekleri mutfakta şık bir duruş sergiler.

Geniş olmayan mutfaklar için masaüstü kullanım sergileyen, geniş hacim özellikleri taşıyan meyvelik modelleri tercih edilebilir.

Ev ve işyerinde kullanılan ürün sayesinde ortama şık bir hava katabilirsiniz.

Hoş bir görünüm sunan ürün aynı zamanda meyve yeme alışkanlığını kazanmanıza destek olabilir.

Sürekli gözünüzün önünde olan meyveleri hoş bir sunumla tüketmek isteyebilir, vitamin ve mineraller ile sağlığınızı koruyabilirsiniz.

 

ÜRÜN EBATLARI

Boy : 20 cm

En : 29 cm

 

 

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı