CATA CT 4649 200W Kumandalı Solar Led Projektör 6400K Beyaz Işık

Marka : CATA
Fiyat : ₺2.700,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.215,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 13
₺148,50 'den başlayan taksitlerle

ADET

Artır Azalt
 
 

CATA CT 4649 200W Kumandalı Solar Led Projektör 6400K Beyaz Işık

CATA CT-4649 Kumandalı Solar LED Projektör: Güçlü Aydınlatma, Çevre Dostu Çözüm


CATA'nın Platinum Serisi'nden gelen CT-4649 Kumandalı Solar LED Projektör, yenilikçi tasarımı ve güçlü performansıyla mekanlarınızı aydınlatmanın çevre dostu bir yolunu sunuyor. Solar enerjiyle çalışan bu projektör, yüksek verimlilik ve kolay kontrol imkanıyla dikkat çekiyor.


Özellikler:

  • Güçlü Aydınlatma: 200W gücüyle, geniş bir alanı 6400K beyaz ışıkla aydınlatır, ihtiyacınız olan aydınlatma seviyesini sağlar.

  • Solar Enerji ile Çalışma: Güneş enerjisiyle çalışan bu projektör, çevreye duyarlı bir aydınlatma çözümü sunar ve enerji maliyetlerinizi azaltır.

  • Kolay Kumandalı Kontrol: Kumanda ile kolayca açıp kapatabilir, parlaklık seviyesini ayarlayabilir ve istenildiğinde farklı aydınlatma modlarına geçiş yapabilirsiniz.

  • Dayanıklı ve Su Geçirmez Tasarım: IP66 sınıfı koruma ile donatılmış olan CT-4649, dış mekanlarda kullanım için idealdir ve suya dayanıklıdır.

  • Yüksek Verimlilik: 1700 lm ışık akısıyla, düşük enerji tüketimine rağmen geniş bir alanı aydınlatır ve uzun ömürlü kullanım sağlar.

  • Kompakt ve Taşınabilir: Solar paneli 235x390x17mm boyutlarındadır, projektör ise 124x184x45mm boyutlarındadır, taşıması ve montajı kolaydır.


Kullanım Alanları:

  • Bahçe ve avlular
  • Spor sahaları ve açık hava etkinlikleri
  • Otoparklar ve geniş alanlar
  • Güvenlik aydınlatması için kullanım


CT-4649 Kumandalı Solar LED Projektör, güçlü aydınlatma performansıyla birlikte çevre dostu ve kullanışlı bir çözüm sunar. Solar enerjiyle çalışmasıyla enerji tasarrufu sağlarken, kolay kumandalı kontrolü ve dayanıklı tasarımıyla da beğeni toplar.

Güneşin gücünü kullanarak mekanlarınızı aydınlatmak ve çevreye duyarlı bir tercih yapmak için CATA CT-4649 Kumandalı Solar LED Projektör'ü tercih edin!


CATA markasının üretmiş olduğu CT-4649 Cata'nın yetkili ana bayisi ÇİMEN ELEKTRİK  güvencesi ile sizler ile

CATA LED ürünlerini  kullanarak  daha fazla enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz


NOT: Solar aydınlatma ürünlerinin aydınlatma süresi mevsimlere göre farklılık gösterebilir. Bunun sebebi, günışığına maruz kaldığı sürenin ve buradan elde ettiği enerjinin değişmesidir. Yaz aylarında günışığından daha uzun süre faydalanabilen solar armatürler, kış aylarında günlerin de kısalmasıyla birlikte yaza kıyasla daha az enerji depolayacak ve daha kısa süre aydınlatma sağlayacaktır.

Solar Projektör Neden Tercih Edilir?

Solar projektör aydınlatma sistemleri ile pek çok alan içerisinde kaliteli ışıklandırma yaratabilirsiniz. Solar projektör modelleri genel olarak güneş enerjisi ile çalıştığı için oldukça ekonomiktir. Tasarruflu bir çalışma sunuyor olmaları ile de tercih sebebi haline gelmiştir. Solar led projektör modelleri kaliteli aydınlatma seçenekleri sayesinde geniş ve büyük alanlarda kolayca ışıklandırma sağlar. Solar güneş enerjili projektör modellerini bahçe, tarım alanları, park, peyzaj alanları, otopark, sokak gibi pek çok alanda ışıklandırma yaratabilirsiniz. Solar bahçe projektör modelleri herhangi bir elektrik bağlantısına da ihtiyaç duymadan direkt monte edilmektedir. Solar projektör tavsiye edilirken de bu durumda göz önüne alınmaktadır. Solar panelli projektör aldığı güneş enerjisi ile en iyi şekilde yaz aylarında uzun süre bir ışıklandırma sunar. Kış aylarında daha az güneş enerjisi toplayabildiği için zamanda farklılıklar meydana gelebilmektedir. Solar projektör fiyatları için CİMENELEKTRİK Sitemizden bakabilirsiniz. En ucuz solar projektör fiyatları ile satın alarak hem ekonomik hem de tasarruflu bir ışıklandırma sahibi olabilirsiniz.


MarkaCATA
ModelCT-4649
Ürün TipiKumandalı Solar Led Projektör 
Ürün SerisiPlatınum Serisi
Güç200W
Kasa RengiSiyah
Gerilim3,2V
Frekans50-60 Hz
Renk Sıcaklığı6400K Beyaz Işık
Işık Akısı1700 lm
Lümen Verimliliği8,5 lm / W
Koruma SınıfıIP66 - Class lll
Işık Açısı85°
Beyan Akımı3,15A
Ürün Ömrü15000 Saat
Çalışma Sıcaklığı-20°C / + 40°C
Kumdan ile kontrolVar
Solar Ürün Ebatları235x390x17mm
Projektör Ürün Ebatları124x184x45mm

 

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı