Benzer Ürünler

Mano Takım Çantası 19 Luk

Marka : MANO
Fiyat : ₺216,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
₺26,40 'den başlayan taksitlerle

ADET

Artır Azalt

Mano Takım Çantası 19 Luk 

  • Bu ürün Bavanoğlu rulman Hırdavat makina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mano 19'' Organizerli Klasik Metal Kilit Profesyonel Takım Çantası Mt-19 Darbeye dayanıklı copolimer P.P hammaddeden üretilmiştir 48 cm/19 inç ölçülerinde hacimsel olarak 17 lt kapasiteye sahiptir. 16 kg maksimum taşıma kapasitesine sahiptir. Çıkarılabilir orta bölmede sahip olduğu ekstra 4 adet bölme üzerinde malzeme saklanabilmektedir. Takım çantasının üst bölümünde yer alan ek şeffaf organizerler ile ufak hacme sahip malzemeler düzenleyebilirsiniz. Sahip olduğu ergonomik tasarım ve metal kilit sistemi sayesinde ustaların her zaman yanında taşımak isteyeceği bir üründür. TEKNİK ÖZELLİKLER Ürün Boyutları: ?26.7 x 48.7 x 23.5 cm/1.9kg Boyut: 19 ’’ Renk: Siyah/Sarı Tarz: Organizerli Klasik Metal Kilitli Takım Çantası Malzeme: Polipropilen

 

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı